Den ekte faren ved Spiritisme

Jeg kom tidlig i kontakt med Laura som er ex-spiritualist, igjennom Barbara. Begge er frelst ut av okkulte livssyn ved Jesus Kristus. Laura har lært meg mye, og jeg har hatt gleden av å få dele gleder og bekymringer med henne over flere år, og også bønner og lovprisning.

 Laura har en fantastisk innholdsrik hjemmeside hvor du kan finne en mengde intervjuer med vitnesbyrd fra folk som har vært involvert i forskjellige alternative og okkulte utøvelser, samfunn og livssyn. Laura intervjuer mange ulike folk som forteller hva de har opplevd av paranormale, åndelige og spirituelle erfaringer. Med respektfull nestekjærlighet får hun fram historiene fra disse menneskene og lærer oss samtidig sannheten om hva de faktisk opplevde – ut i fra Bibelen; den sanneste kilden til å forstå den åndelige verden. Hun deler også hvordan DU kan bli fri og ta imot frelsen til en evig kjærlighetsrelasjon med Gud, som tar deg ut av mørket og helt til Himmelen!

I dette spesielle intervjuet, er det denne gang Laura som blir intervjuet, og forteller sin egen dyrekjøpte erfaring fra sitt eget levde liv.

———————————————————————————————–

Dudley Anderson intervjuer Laura Maxwell på The Reality (Virkeligheten)

Den ekte faren ved Spiritisme

surereality.net

Dudley:

«Hei igjen, Jeg er Dudley Anderson med The Reality (Virkeligheten), et halvtimes talkshow om virkeligheten slik den er funnet i Kristus.

I verden møter vi så mange variasjoner av virkeligheten. Skriften sier at alle disse blekner til uviktige skygger i sammenligning med Jesu virkelighet. The Reality er produsert for surereality media. SRM er en lytter produsert tjeneste. Du kan hjelpe oss å nå titusener av mennesker rundt omkring i verden med budskapet om Jesu´ virkelighet ved å bli en RSM tjeneste partner. Finn ut mer på SureReality.net

I dag i The Reality møter vi Laura Maxwell. Laura er en ex-spiritualist. Etter at moren hennes ble involvert i Spiritist Kirken, oppdaget Laura at hun befant seg dypt inne i New Age og det Okkulte. Dessverre begynte moren hennes å lide angrep fra onde ånder som førte henne i døden.»

Laura:

«Moren min kunne bli dratt inn i transe, angrepet verbalt og fysisk av disse åndene. Og det var ikke bare disse såkalte avskyelige åndene som gjorde det, men det var også de som alltid hadde påstått å være våre døde slektninger og våre åndeveiledere, eller «Spirit guides», som det var meningen skulle passe på oss. Disse er i virkeligheten ikke døde folk, de er egentlig onde ånder som later som de er døde folk og kler seg ut som dem -og Bibelen viser dette.»

Dudley:

«Etter at Laura begynte å gå i Spiritist Kirken, begynte hun å oppleve veldig ekte åndelige fenomen i livet sitt. Men snart oppdaget hun at de åndene hun trodde var snille, gode ånder av hennes kjære forlattes sjeler, at de faktisk var onde manifestasjoner gjort av demoner.

Som Guds Ord peker på i 2. Korinterne kapittel 11, vers 14: Og ikke å undre seg over, for til og med Satan forkler seg  som en lysets engel.

Laura begynte snart å stille spørsmål. I Sin store kjærlighet og nåde for henne trådte Gud inn i livet hennes og avslørte de virkelige farene ved spiritualisme og New Age.

Dagens intervju på The Reality ble utført via Skype.

Jeg begynte vår samtale ved rett og slett å be Laura fortelle oss hennes historie.»

Laura:

«Ja, Takk, Dudley. Faktisk, da jeg var barn var jeg alltid opptatt av det overnaturlige, det paranormale og programmer på tv som «jakten på gjenferdene» (a la Åndenes Makt) eller hva som helst som hadde å gjøre med å kontakte de døde var ting som alltid hadde interessert meg. Og selvfølgelig viste det seg å være noe som ligger til familien. Min mor hadde samme interessen og hun hadde en onkel  som faktisk var leder i en spiritist kirke i Bearshire, så, faktisk, synske fenomen, og alle mulige lignende fenomen interesserte meg og min mor. Og som min mor hadde jeg også noen synske opplevelser helt siden barndommen som selvfølgelig gav drivstoff til denne interessen. Og det var ikke før jeg var like før i tenårene at min mor bestemte seg for å gå videre. Hun hadde allerede gjort ting som å se tv-program med meg om medium og synske og dratt til det lokale biblioteket og til og med kjøpt bøker av synske. Men en stund før jeg ble tenåring ble hun faktisk invitert til en spiritist kirke av noen, og dette var en kirke i Glasgow, så selvfølgelig kastet hun seg over sjansen til å dra, så hun dro dit, og ikke lenge etterpå ble jeg også med henne.»

Dudley: 

«Hva imponerte deg, hva fant du der?»

Laura:

«Vel, det var ganske innlysende for oss at, du vet, det var ikke bare juks og fanteri, eller psykologisk manipulasjon. Det var innlysende for oss at fenomenene var veldig virkelige, at kreftene som ble brukt var veldig virkelige. Kort sagt; det som skjedde var at mediumene som deltok, om du vil, ville påstå at de kanaliserte åndene til de avdøde. Så fikk de beskjeder til menigheten og plukket ut noen fra menigheten og sa at: jeg har en beskjed til deg fra din onkel Bob Smith, og han var i militæret og bla bla, – og informasjonen var SÅ korrekt. 

Noen ganger gikk de til og med i transe og tillot åndelige vesener å komme gjennom kroppene deres og bokstavelig tre fram. De kaller det transfigurasjons – sesjon (transfigurasjon- en fullstendig forandring i form eller utseende til en vakrere eller mer åndelig tilstand). Så, du vet, hvis du var i et rom og bestefaren din plutselig hadde stått der rett foran deg og snakket til deg, ville du sikkert mest sannsynlig tro at det faktisk var ham. For du vet, dette fenomenet var så ekte og så kraftfullt. De opererte også med evner til å på overnaturlig vis helbrede og profetere om framtiden. Det så bare ut for oss som et så virkelig fenomen at det bare måtte være det det påstod at det var, at det var de døde som tok kontakt med oss.»

Dudley:

«Mhm, Jeg har alltid lurt på, hvorfor kaller de det «Spiritualist Kirken»? Kirker er da visselig steder vi går til for å finne Jesus og Gud. Hva er sammenhengen, siden de kaller det kirke?»

Laura:

«Vel, selvfølgelig har de sin egen tolkning av Bibelen; de tror ikke på den, hovedsakelig. Du vet , da jeg var en spiritualist, var jeg også inni mange New Age- tros-system fordi det er sammenkoblet med spiritualisme. Så vi så egentlig på det slik at kristne hadde tatt feil av alt. Em. At Jesus egentlig bare var et synsk medium, og i kontakt med de døde, at han var en synsk healer og at han ikke var Frelseren. Og vi følte på en måte at vi hadde rett, vi hadde den korrekte kirken. På den måten at Gud brukte medium og døde mennesker og åndelige veiledere (spirit guides; åndelige vesener far andre dimensjoner) og romvesen og alle slags vesen der ute. Og at Gud tillot mediumene å kanalisere (bringe hit eller kommunisere med) dem til verden. Og at de kunne redde verden ikke fra synd på samme måte som Jesus gjorde, men å opplyse oss til å hjelpe oss å utvikle oss som mennesker, om du vil. Vi følte at vi var den sanne kirken, kan du si. Og den stod fram som en kirke, vi gikk i kirken på søndag. Det var synging, mediumene som var på plattformen leste fra et utvalg at åndelige bøker. Faktisk tok de litt her og litt der fra forskjellige religioner, de kunne til og med kanskje lese fra Bibelen. Og så ville møtet, hvis du kan kalle det det, begynne. Og det er da de starter å kanalisere disse vesenene.

Dudley:

«Det er skikkelig interessant. Tydeligvis, Laura, kom du etterhvert til et punkt da du fant ut at den sanne virkeligheten ikke er en demonisk manifestasjon eller kanalisering av en avdød slektning. Men den sanne virkeligheten kan bare bli funnet i en riktig relasjon med Jesus. Hvordan skjedde det?

Laura:

«Ja, interessant nok, du skjønner, ting utviklet seg  og min mor begynte å bli kanaliserer selv og jeg ble absolutt med til utviklings undervisningene. For jeg ville bli medium, jeg også. Selvfølgelig skjedde det fenomen hjemme som vi regnet med var døde slektninger i huset og til og med disse såkalte «åndelige veilederne» (spirit guides), såkalte «oppstigende mestere» (asended masters) fra andre planeter og så videre.

Og som jeg sa så var det veldig overbevisende, selvfølgelig; det var et veldig ekte fenomen. Men du vet, egentlig, ikke bare min mor og jeg , men vi hørte også om andre synske og mediumer og kanaliserere og spiritualist kirker og andre spirituelle møter og fellesskap hvor ofte så kalte onde ånder greide å komme igjennom  og være voldelige og motbydelige og sånt og egentlig skikkelig plagsomme.

Så selvfølgelig, vet du de forskjellige forklaringene som blir gitt, vel uansett har vi å gjøre med ånder. Noen ganger kan en ond ånd komme igjennom, men der var ulike metoder som kanskje kunne stanse disse åndene som kom igjennom. Nå vel, den samme forklaringen virket logisk og vi aksepterte dem. Uansett, da slike ting begynte å skje med oss, var det selvfølgelig ikke noe behagelig, og ting kom egentlig etterhvert helt ut av kontroll.

For eksempel så kunne min mor drive å meditere eller gjøre yoga, når åndene fullstendig tok over henne -til og med når hun ikke ville at de skulle gjøre det. Og selvfølgelig var yoga og meditasjon to av nøkkel tingene som spiritualistene rådet oss til å gjøre, fordi de sa at de aktivitetene åpnet deg opp for det åndelige riket.

Så selvfølgelig adlød vi det og gjorde det. Vet du, yoga og meditasjon tillater barrierene våre å gå ned og tillater ånder å komme igjennom, uansett om personen innser det eller ikke. Og det var det som skjedde, så min mor ble ført i transe, hun ble angrepet verbalt og fysisk av disse åndene, og du kan skjønne det på en måte ved den åndelige forklaringen. Men, det som begynte å forvirre oss var at det ikke bare var disse ekstremt plagsomme åndene som gjorde det, men også de som alltid hadde påstått at de var våre avdøde slektninger og våre åndelige veiledere, som du vet, det var meningen at de skulle ta vare på oss. 

Så dette begynte å forvirre oss, og vi fortalte det til spiritistene i kirka og de var veldig flotte folk, og de prøvde som best de kunne å hjelpe oss, men dessverre, så hjalp det ikke. På den tiden var jeg i mitt andre år på Universitetet, og jeg møtte en kristen dame og jeg ble fort venner med henne og fortalte henne vår situasjon. Og vet du, hun sa til meg; disse er faktisk ikke døde mennesker, de er faktisk onde ånder som later som de er døde mennesker og forkler seg som dem. Bibelen viser dette. Bibelen viser at når noen er død går de enten til Himmelen eller Helvete, så de kan ikke komme tilbake som ånder eller spøkelser på noen måte. Så først tenkte jeg at dette var det sprøeste jeg noen gang hadde hørt. Men ting ble verre. Moren min, dessverre, du vet, åndene tok over henne, så mye at hun oppsøkte allmennlegen sin og bad om sovetabletter, og allmennlegen spurte hvorfor, og moren min forklarte, og legen sa at; vel jeg tror ikke på ånder, jeg tror du er schizofren, at du hører stemmer og ser ting. For din egen sikkerhet ser jeg det som nødvendig å legge deg inn på psykiatrisk sykehus. Og selvfølgelig hendte dette. Bare for å legge til, Dudley, dette var for mer enn 20 år siden nå, og i løpet av den tiden og tidligere har jeg hørt om mange andre som har endt opp i psykiatrisk sykehus på grunn av slike åndelige angrep. Så det er ikke en enestående situasjon. Selvfølgelig dro min mor inn dit, dessverre, og det var ganske så traumatisk for oss alle, vet du.  Men så begynte jeg å lytte til min kristne venn, og mer og mer begynte å gi mening, og jeg tenkte vel, jeg har vært en new ager, en spiritualist, en person som med tendens til å være veldig åpen for alle typer åndelig trosretninger, du vet, vi har lånt fra hinduisme, vi har lånt fra buddhisme, og nå var vi åpen for alle religioner, egentlig. Og det slo meg plutselig, hvorfor ikke være åpen for at Jesus Kristus kan være Frelseren!? Hvorfor bare tro at han var et medium og så videre. Jeg burde virkelig undersøke dette, for dette var viktig. Og også fordi jeg holdt på å bli gal og helt klart virkelig trengte hjelp. Så, hun inviterte meg med til kirken hennes, det var en pinsevenn menighet. Jeg ble med, og den kristne som talte, det var ikke så mye det han sa, men det var mer en følelse av atmosfæren, noe var veldig annerledes her. Jeg følte en renhet, jeg følte en kjærlighet og jeg følte en styrke, jeg bare følte alle disse vidunderlige tingene som jeg ikke hadde følt i noe overnaturlig så langt.»

Dudley: 

«Wow»

Laura:

«Og først tenkte jeg; vel, kunne dette bare være en veldig ond åndelig veileder som jeg følte, for jeg hadde fortsatt alle de rare ideene, men jeg hadde sannelig begynt å tenke mer på Jesus og satte spørsmål ved realiteten av hans eksistens, og realiteten i hva min mor og jeg var involvert i. Og det som skjedde var at den natta gikk jeg hjem, var åndene i hjemmet mitt var ganske så illsinte for at jeg gikk til den kristne kirka. Og de angrep meg. Så jeg hadde bokstavelig talt lyset på hele natta og var ganske så skremt. Og jeg fant en Bibel som jeg sikkert hadde fått på skolen, fra Gideon eller lignende, og jeg bare holdt fast i den egentlig, og bad:

-Hvis Gud er ekte, hvis Jesus ER frelseren og hvis spiritualisme faktisk er et bedrag, vær så snill å vis meg det og hva jeg skal gjøre. 

Så ble jeg angrepet etter det,  men jeg skal ikke gå inn på det, for dette er et familie show, men du vet når du hører om poltergeist aktiviteter, så er fenomenet fullstendig ekte, men de er klassifisert som demoner eller falne engler som Bibelen sier de er, og jeg vil ikke bruke ordet poltergeist. Uansett, jeg bad den bønnen. Neste dag ringte det på døren, og der stod det en kvinne, og hun kalte seg en Romani Sigøyner, hun var synsk, og hun var i nabolaget en gang i året for å lese spådommer eller lignende. Så jeg åpnet døra. Og jeg glemte å si, Dudley, at i løpet av den natta så jeg fjeset hennes igjen og igjen, og jeg fortsatte å tenkte på henne og jeg undret meg over hvorfor jeg tenkte på henne?

Så dukket hun altså opp på dørtrappa mi og sa hovedsakelig: «Jeg har blitt en født-på-ny kristen. Herren, Den Hellige Ånd la på meg å komme å besøke deg og si til deg at den plassen du var på i går, har svarene» og hovedsakelig sa hun: «Du er nå i gang med å finne sannheten og begynne å vandre i din skjebne.» Hun sa «Jeg er ikke lenger synsk. De evnene jeg hadde var fra demoner og Jesus satte meg fri fra det der» så ja, det gav meg litt av et hakeslepp den morgenen.»

Dudley:

«Det er fantastisk hvordan Gud dirigerte det. Gud vet, gjør Han ikke, Laura? Når vi er i slike situasjoner som det der, så vet Gud hva som skjer i livene våre. Nå, det tar jeg som en skikkelig oppmuntring, selv om vi er så langt ifra Ham, så rekker Hans kjærlighet langt ut over de grensene, og sender de rette menneskene til rett tid, for Han kjenner til alt, gjør Han ikke?»

Laura: 

«Ja, absolutt. Og, vet du, det måtte være noen som henne, det måtte være noen som var tidligere medium eller tidligere heks eller lignende som kom til meg. Hvis det hadde vært en annen kristen som aldri hadde gjort slike ting, hadde jeg aldri i livet vært så lydhør for hva de hadde å si. Og kort tid etter dette, kanskje det var neste dag eller noe sånt, hadde jeg en åpenbaring. Jeg så endelig at Jesus var Frelseren og at vi dessverre hadde blitt bedratt av falne engler under Satans kontroll, som hadde forkledt seg akkurat som Bibelen sier i Andre Brev til Korinterne, kapittel 11, vers 14: 

«og ikke til å undres over, for Satan selv forkler seg  som en lysets engel»

De hadde helt klart lurt oss. Så, jeg gav mitt hjerte til HERREN, og vet du, jeg var så begeistret for at jeg endelig hadde funnet Sannheten. Endelig hadde jeg funnet

Gud og jeg visste at jeg følte at jeg hadde funnet svarene etter alle disse årene med å se på ulike religioner, akseptere alle guder og slik retorikk. Å komme til den Sanne Gud var bare fantastisk!

Dudley: 

«Du lytter til «the Reality» -Virkeligheten- med meg, Dudley Anderson som snakker med Laura Maxwell, en ex-spiritualist. «The Reality» produsert av Sure Reality Media. SRM er en lytter støttet tjeneste. Du kan støtte oss ved å bli en SRM tjeneste partner ved å gå til nettsiden surereality.net og trykke på bli en tjeneste partner.

Vel, Laura Maxwell vokste opp i et hjem åpen for okkulte og new age fenomen. Hun og moren begynte å gå i spiritualist kirken. Dessverre ble moren hennes demonisert av onde ånder og endte opp i psykiatrisk avdeling på sykehuset. Laura begynte å stille spørsmål ved virkelighet av den verden hun opplevde. Og Gud in sin kjærlighet og nåde trådte inn i livet hennes og ledet henne til å møte en kristen kvinne som talte Guds ord inn i hennes hjerte. Snart oppdaget hun at spiritualisme og new age og det okkulte var falske nyanser av håp og fred og kjærlighet, presentert av Satan, løgnenes far. Den Hellige Ånd trakk mennesker inn i livet hennes, og hun angret og vendte endelig om fra sitt gamle liv og gav sitt hjerte til den ene sanne Gud. Vel, vi vet at djevelen er motstanderen til Guds kjærlighet, Guds nåde og Guds mening for våre liv. Bibelen kaller ham Satan. Satan betyr bokstavelig talt «fienden». Han er fienden til Guds mening, fienden av Guds rettferdighet, fienden av Guds hellighet. Satan er en fallen engel skilt fra Guds rettferdighet og hellighet. Han er ond i alle sine forkledninger. Så etter at Laura gav sitt liv til Jesus Kristus, lurer jeg på om Satan bare lot henne være i fred fri til å leve sitt nye liv?

Laura:

«Nei, selvfølgelig ikke. Du vet, Bibelen er klar på det tvers igjennom, på at, du vet, vi lever i en fallen verden og derfor er vi i en åndelig krigføring.  Vi er i en kamp uansett om vi er klar over det eller ikke, og det ville sannelig være ganske naivt å tro at så snart du har blitt født på ny ville det bli slutt på alle dine problemer. For det er ikke sant. Og sannelig de åndene som jeg hadde invitert inn i mitt liv, de var fortsatt der! Og du vet, hvis du ser i Bibelen, spesielt i Det Nye Testamentet, ser du at disiplene og apostlene og Jesus selv, tydeligvis, de kastet ut demoner fra folk, og det er fortsatt saken i dag.

Jeg hadde invitert disse åndene inn i mitt liv, og for eksempel noen medium vil bokstavelig talt kanalisere ånder igjennom kroppen sin og la dem snakke ut igjennom munnen sin. Så de åndene er faktisk i kroppene deres. Så når en slik person kommer til Jesus må disse åndene bli kastet ut av den personen. De forsvinner ikke bare av seg selv. Så derfor trengte jeg selv det vi kaller en utfrielses tjeneste (eksorsisme/åndsutdrivelse/kaste ut onde ånder). Jeg trengte at andre kristne kastet disse demonene ut av meg. Det er veldig interessant hvor avgjørende viktig det faktisk er. 

Jeg skal skyte inn hva som skjedde med min kjære mor. Hun ble skrevet ut fra det psykiatrisk sykehuset også dro hun hjem. På den tiden var kirken som jeg hadde begynt å gå i veldig ny, pastoren var fersk og ingen i den kirken hadde noen erfaring i å forholde seg til noen fra det okkulte eller å kaste ånder ut av folk. De bare antok at min mor hadde tatt imot Jesus i sitt hjerte kort tid etter meg, de bare antok at hun var en kristen nå og kan ikke ha noen demonisk påvirkning rundt henne i det hele tatt, hun kan ikke være i noen krigføring i det hele tatt, hun er sikkert bare psykisk syk. Så min mor ble bare forlatt i den tilstanden, og fordi hun ikke fikk den åndsutdrivelsen, kan du si, så torturerte demonene henne fortsatt, trakasserte henne, slik mange andre tragisk nok har gjort.. Dette førte til hennes selvmord. 

Dudley: 

«Åh, Jeg er så lei meg for å høre dette.»

Laura:

«Ja.»

Dudley: 

«Jeg er SÅ lei meg for å høre dette»

Laura: 

«Og jeg tror det er grunnen til at jeg empatiserer. Du vet når vi ser på Det Nye Testamentet, så ser vi at Jesus og apostlene helbreder syke, og de gjorde mirakler og kastet ut demoner. Det er faktisk veldig viktig og noe kirken.. hvis vi gjorde mer av det i dag, tror jeg flere mennesker ville bli helbredet og det ville være færre mennesker som -slik som min mor -tar livet sitt.»

Dudley: 

«Vel, Jesus underviste om det , gjorde han ikke? Han sa at du kan kaste en demon ut av et individ, og de vil forlate det individet, men de vil komme tilbake og de vil finne «huset» -så og si- rengjort, feid og klart og åpent, så han går bort og han tar med seg flere horder og flytter tilbake inn i det livet på nytt igjen. Så et individ som du selv, du trenger å fylle ditt liv med Jesus, med Den Hellige Ånd og Guds Ord, har jeg rett?»

Laura: 

«Å, absolutt! Og som du sier så omhandler også omvendelsen ikke bare å si bønner om anger, og å si til Jesus «Unnskyld, vær så snill å rens meg, men den omhandler også å fullstendig vende seg bort fra den livsstilen. Og folk flest vil ikke avslutte den livsstilen spesielt hvis de har blitt traumatisert av ånder slik vi hadde blitt. Noen mennesker, har jeg hørt , har fortsatt et begjært etter det, en fristelse til visse okkulte ting, til og med etter at de har kommet til Jesus. Og jeg råder dem til, selvfølgelig, må vi være tålmodig og snill med folk som stoler på oss. Jeg råder dem til, selvfølgelig, å kaste ut alt, brenne alt hvis du har mulighet, slik de gjorde i Apostlenes Gjerninger. Men ha befrielses tjeneste (åndsutdrivelse/eksorsisme / kaste ut onde ånder).

 Apostlenes Gjerninger 16. Vi vet at apostlene kastet ut spådomsånder, fra spåkoner, så det er et reelt fenomen. Søk å virkelig leve livet ditt feilfritt foran Herren. Hellighet er viktig. Lydighet er viktig. Og så vokser du nærmere og nærmere Jesus og fristelsen ved disse tingene avtar, akkurat som fristelsen til hva som helst i livet forlater oss etter som vi blir sterkere følgere av Jesus og mer lydige overfor Ham.»

Dudley:

«Amen. Der traff du blinken. Virkeligheten er som skriften sier i Åpenbaringen 8;

hvis vi har overkommet ham som er djevelen, satan, og alle hans mørkets horder, har vi overvunnet dem ved lammet Jesu blod, og ved vårt vitnesbyrds ord.

Laura, du  har vitnet om Guds nåde, og om Herrens utfrielse i ditt liv. Jeg har lyst å spørre deg, kanskje noen som hører på dette akkurat nå  befinner seg i en lignende situasjon som du gjorde, vil du bruke et øyeblikk til å be for denne personen?»

Laura: 

«Ja, Tusen takk, Dudley. Jeg ville være beæret over å få lov til det.

Himmelske Far, vi takker deg for de kjære lytterne, spesielt de som dette går inn hos. Og Herre, vi ber at Du vil trekke denne personen enda nærmere Deg. Jesus hvis de ikke kjenner deg , så ber vi om at de vil invitere deg inn i livene sine, at de vil bli født på ny, og at de vil begynne å følge deg som sin dyrebare Frelser.  Herre, vis disse personene hvor mye du elsker dem, hvor mye du beundrer dem. Du vil det beste for dem, og du ønsker dem helbredet. Og Jesus, led disse personene til å føle frihet, føle befrielse fra alle demoniske ånder i og rundt dem, tilbake igjennom slekten deres også, og alt de har vært involvert i, Herre. Gi Dem et helt nytt liv. Og vi takker deg, Herre, for at Du har en god plan for disse menneskene, i Jesu dyrebare navn.»

Dudley:

«Hvis du bad dem bønnen sammen med oss, ønsker vi gjerne å høre fra deg. Send meg gjerne en email på: dudley@surereality.net

-igjen: hvis du bad den bønnen med Laura, setter vi virkelig pris på å få høre fra deg. Send meg gjerne en email på: dudley@surereality.net

Når vi nå avslutter vår samtale med Laura, spør jeg henne om å gi oss litte grann informasjon om hennes nettside.

Laura: 

«Hvis noen vil lese om lignende vitnesbyrd og så videre, kan de se på bloggen min – ourspiritualquest.com – som også har mine tv intervju og radio intervju om de samme temaene.»

Dudley: 

«Hva var den adressen igjen?»

Laura:

«ourspiritualquest.com»

Dudley: 

«Og tusen takk til Laura Maxwell for å ha delt hennes livshistorie med oss i dag i THE REALITY -i virkeligheten-. For å kontakte Laura, send meg en email på: dudley@surereality.net

Hvis du ønsker å finne Jesus, hvis du ønsker å komme i et rett forhold til Gud, slik Laura har, og som vi har hørt om i dag, da vær så snill å skriv til meg, jeg vil gjerne svare på dine spørsmål.

dudley@surereality.net

email adresse:

dudley@surereality.net

Dette halvtimes talkshowet  -The Reality- blir produsert av surereality media. SRM er støttet av sine lyttere. Du kan hjelpe oss å produsere kristne kvalitetsradioprogram som når hundre tusener av mennesker over hele verden gjennom nettradio, gjennom fm-radio og gjennom disse podcastene, ved å gå til denne nettsiden surereality.net og trykke på bli en tjeneste partner. Bli partner med oss og del virkeligheten om Jesus over hele verden. Du kan også gi en engangsdonasjon eller bli en fastmånedlig giver.

Igjen; nettsiden er 

surereality.net 

Trykk gjerne på «bli en tjeneste partner»

Vel, det har vært vidunderlig å være sammen med dere i dag igjen – i virkeligheten! Bli med meg neste gang også! Fra meg, Dudley, til deg; fortsett å gå i Jesu sanne virkelighet.»

2 svar til “Den ekte faren ved Spiritisme”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: