Inderlig bønn

«Jeg kan ikke endre på det faktum at før Jesus ble forrådt i hagen, var han alene med Gud og ba sin himmelske Fader om å ta denne koppen bort fra ham… men ikke at han vilje skulle bli gjort, men at Faderens vilje skulle bli gjort. Det var en lidenskapelig bønn, til det punktet at Han svettet blod!

Hva skjedde ettterpå? Gjorde Gud det på en annen måte? Nei. Hans gode og perfekte vilje var at Menneskesønnen skulle bli gitt som løsepenger for alle mennesker, det perfekte lam, det ypperste offer. Og for at Jesus skulle ha gleden; over at de tapte sauene ble ført tilbake til flokken, over bryllupsfesten som skal komme… Han tålte lidelsen, han tålte korset. Han erobret døden. Han stod opp igjen på den tredje dagen akkurat som han sa at han ville gjøre.

Jeg tenker på den scenen, Jesus i hagen, som ber sin far skåne ham for den vreden som skulle komme. Og likevel ble han ikke skånet. Han ønsket Faderens vilje mer enn sin egen. La oss huske at livet hans ikke ble tatt ifra ham, men han la det villig ned i lydighet til Faderen.

Jeg tror vi må se alvorlig på eksemplet Jesus gav oss. Han var veldig intim med sin far. Det er alltid nevnt at han går bort for å være alene for å be. Som et resultet av å kjenne sin far på den måten, ved å være alene og be, hadde han styrken til å tåle det som lå framfor ham.

Jeg tror vi må tat bønn mer alvorlig nå enn vi noen gang har gjort. Det er ekstermt vanskelige tider foran oss. Vi kan be til vi blir blå i fjeset, til og med å svette blod, om at Gud stopper det onde som skjer bak kulissene, at det ikke når hjemmene våre … men det vil ikke endre Guds vilje. Jeg vet ikke Guds vilje når det gjelder hvor landet vårt er på vei, men jeg vet at jeg vil være klar uansett hva det måtte være. Det vil være de som villig går med strømmen av de kreftene som måtte være der, til og med forråde de som motstår, fordi de er mer opptatt av å redde deres fysiske liv og skaffe jordiske skatter enn de er opptatt av deres faktiske sjeler, de er mer opptatt av deres egen vilje, og ikke av Guds vilje. Og så vil det være de som ser det for hva det er, og avvise det, kjempe mot det. Selv i møte med døden vil de tilslutt overvinne den ved hjelp av Lammets blod, deres vitnesbyrd, fordi de ikke vil elske livene sine til døden. Men det vil kreve styrke og trygghet som bare kommer fra en konsekvent bønn, søkende etter Faderens vilje.

Jeg har fortalt dere disse tingene, slik at dere i meg kan ha fred. I denne verden vil du få problemer. Men vær ved godt mot! Jeg har overvunnet verden.

Johannes Evangelium 16:33″

skrevet av Jasmine Alberino 1. August, 2020

Jasmine Alberino er ei flott troende dame jeg ble kjent med i forbindelse med True Legends Conference. Etter første konferansen ble vi venner på Facebook, og det var et gledelig møte å treffe henne fjes til fjes på neste konferanse året etter. Hun har 4 sønner (og en liten en på vei) og er gift med Timothy Alberino, som var en av grunnleggerne av True Legends Conference, og Gen Six Productions. Hun har erfart Guds styring og beskyttelse i livet fra før hun ble født, og hun har en tro på Gud og en kjærlighet som hun deler med letthet.

Her er jeg til venstre, Jasmine i midten og Barbara til høyre på True Legends onference 2018.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: