FRELSE

Justen Faull har lagd radioshow ForthWatch hvor man har fått innblikk i Bibel-historie, ukjent historie om gamle guder, fenomener som UFO o.s.v.  Han har også lagd filmer med Wes Faull og Chad Riley; Faull Bros Production. Og har invitert til live fellesskap på youtube åpent for alle sammen med Wes til åndelig oppbyggelse i kristen tro. Mye er også delt på youtube. I slutten av showene sine deler han kort evangeliet, slik at publikumet hans har muligheten til å ta imot Jesus Kristus som Herre og Frelser og bli forsonet med Gud til evig liv. Jeg har møtt Justen på True Legends Conferance alle tre årene jeg har vært der, men må visst bli flinkere til å huske å ta selfier.

Her er evangeliet til frelse av Justen Faull, Forth Watch:

Frelse

Hvis du ikke er født på ny og følger Herren Jesus Kristus, fortsett å lytte, og jeg vil snart dele med deg hvordan dette kan bli din dag for å bli frelst. Til neste gang vi møtes; Gud velsigne dere og god natt.

Hvis du lytter nå og ikke har tatt imot Herren Jesus Kristus som din personlige Herre og Frelser, og du ikke har tatt imot Hans hellige offer på korset til betaling for dine synder, så er det absolutt umulig for deg å ha en solid forståelse av Hans Ord. Det er også umulig å finne beskyttelse fra den demoniske verden. Og dagene kommer snart, venner, og videre er det umulig for deg å ha fred med Yahweh, Gud, og Jesu far. Men her er de gode nyhetene: Du kan starte på nytt akkurat nå. Du kan angre og vende om fra dine synder nå. Og du kan få straffen for dine synder fullt og helt betalt. Nå er tiden inne for å vende om og vende deg bort fra syndene dine og gjøre opp og gjøre ting rett etter Guds vilje. Bibelen erklærer faktisk at vi ikke vet hva morgendagen bringer, så vi må handle og bruke den tiden vi har akkurat nå godt. Omvendelse er det første steget.

Uansett hva du må ha hørt,  så betyr dette å snu deg 180 grader fra dine gamle tanker, handlinger og livsstil som er i motsetning til Gud Den Høyeste. Forstå at omvendelse er en prosess og det er absolutt oppnåelig på grunn av Guds nåde, barmhjertighet og makt. På grunn av Jesus Kristus og hans offer en gang for alle, kan du bli tilgitt for alle dine feil, overtredelser og hver synd du noen gang har begått. Yahweh er en sjalu Gud, men Han er også rik på nåde, og i kveld, hvis du er villig til å tilstå dine feil og angre og omvende deg, så er Han villig til å møte deg akkurat der hvor du er og Han vil vise deg den nåden akkurat nå. Venner, Syndens lønn er døden, men i kveld kan vi motta Guds gave som er evig liv, men bare gjennom Jesus Kristus vår Herre.

Romerbrevet kapittel 6:

For jeg er så takknemlig  for at Gud gav sin eneste ektefødte sønn Jesus Kristus for å dø på korset – et levende offer som gav sitt syndfrie og perfekte blod for å betale for våre synders død som tilbyr oss muligheten til å bli sett på som feilfrie foran Gud på dommens dag. Og gjør ikke den feilen å tro annerledes; det vil komme en dommen dag, damer og herrer, la dagen i dag bli begynnelsen på ditt fellesskap og fred med Gud, og du vil bli fylt med Den Hellige Ånd, og du kan begynne å ikle deg Guds rustning og vokse i en intim relasjon med Ham. Det er Guds vilje at du ikke skal gå fortapt, men at du skal omvende deg og komme inn i et forhold med Ham basert på Hans vilkår. Hvis du er usikker på hva Guds vilkår er, vil jeg utfordre deg til å begynne å lese Bibelen og få førstehåndskunnskap om hva Gud forventer av deg. Hvis du ikke har en Bibel, anbefaler jeg deg å få tak i en King James Bible som er lett å få tak i. (På norsk: «Bibelen – Guds Ord» fra Hermon Forlag)

Jesus Kristus er vårt eneste håp, venner, og min bønn er at du begynner å tro på Ham i kveld. Det er den viktigste delen av hele radiosendingen, og det absolutt viktigste valget du noensinne er nødt til å ta i dette livet. Amen.

Justen Faull i filmen Hollow Earth Chronicles Episode I, The Dark Chambers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: