Om meg og denne bloggen.

Hei!

Jeg er Laila Soleglad. Jeg er personlig kristen. Jeg tror Bibelen er Guds SANNE og levende Ord til mennesker før, IDAG og i fremtiden. Jeg har erfart at jo mer jeg har forstått at det som står i Bibelen er sant,  jo mer spennende, givende og aktuelt har det fremstått for meg. Jeg har også erfart at Gud er levende, mektig og virkekraftig i mitt og andres liv.

I 2014 ble jeg venninne med ei dame fra USA. Hun hadde vært involvert i New Age før hun etterhvert søkte den sanne allmektige Gud og Han lot henne finne Ham. Jeg kjente meg igjen i hennes opplevelser, siden jeg også hadde søkt i det alternative før jeg har kommet til et dypere, mer intenst, involvert og alvorlig forhold til Gud.  

I 2017 ble jeg invitert av henne til USA på en konferanse; True Legends Conference.  Turen ble gitt meg som en gave fra Gud.  

Han lot meg lese Jeremia kapittel 1 som gjorde at jeg holdt ut å kjempe for å få fri til å dra på konferansen. Dette kapittelet har siden vært med meg som et kall.

Gjennom bekjentskapet med min venninne har jeg hørt mange vitnesbyrd og mye god undervisning fra dyktige og erfarne engelsktalende folk som har blitt mine venner. Mange av disse har tilknytning til True Legends Conference eller temaene som ble undervist i der. 

Jeg vil også gi deg gode vitnesbyrd fra folk som har vendt om fra andre livssyn og religioner, okkultisme, spiritualisme, parapsykologi og trolldomskraft, -til Abraham, Jakob og Isaks Gud; Yahweh, og Hans eneste ektefødte Sønn Jesus Kristus! Her vil bli Bibel-lære, historie og også stoff om den onde åndeverden, eksorsisme og om de siste dager ifølge Bibelen som vi ser utfolder seg nå.  

Jeg har villet dele dette med så mange som mulig,

men fordi dette er på engelsk, på youtube og facebook.  så, for at alle som ikke har Facebook, ikke er så stø i engelsk, eller ikke er så vant til internet, også skal kunne få se og høre det jeg ønsker å dele, 

har jeg dedikert denne hjemmesiden til å OVERSETTE det jeg syns er verdifullt og lærerikt, og dele det slik at du kan forstå det, og få det på mail eller få noen til å printe det ut hvis du ikke vil eller kan se/høre/lese på nettet. 

%d bloggere liker dette: