John Ramirez’ advarsel om Halloween

Jeg leser opp artikkelen.

John ble opplært til å tilbe djevelen og utførte all slags heksekunst og trolldomskraft ved hjelp av mørke krefter på høyt nivå fra han var liten helt til han ble omvendt og konverterte til å bli en troende kristen som 35-åring.

«Hekser og trollmenn lærte meg opp i å ta over territorier, forskjellige demoniske territorier, om demoniske åndelige styresmakter, første og andre himmel… Jeg ble trent i alt helt fra jeg var en liten gutt på 8 år til jeg var 35 år. Jeg foretok dyreoffer-ritualer, blod-offer.. Jeg ble gift på Halloween. Jeg døpte datteren min til den mørke siden da hun var 11 år. Jeg solgte sjelen min til djevelen. Det var hele livet mitt. Jeg spiste og pustet heksekunst og trolldomskraft. Jeg projiserte, og jeg ble bedt om å forbanne en region, for hvis jeg forbannet en region, kunne jeg fange menneskene.»

«Du vet godteriene som folk kjøper for å dele ut på Halloween, det er folk som driver med trolldomskunst som ber til mørke krefter over disse godteriene. Det kan være hekser, New-Age’ere eller andre med føttene i det okkulte på forskjellige måter. Idet du tar imot godteri fra en slik person, kan han eller hun få rettigheter over deg. På samme måte ber de over Halloween-kostymene.»

«Antony Lavey, yppersteprest i Satans Kirke, sier at han vil takke kristne foreldre for at de lar barna sine feire Halloween, djevelens helligdag.»

Forbannet godteri?

John Ramirez’ advarsel om Halloween

«Djevelens viktigste helligdag er Halloween. Og mange troende idag feirer Halloween. De leier kostymer og de kjøper kostymer og de lager kostymer. De maler på dørene sine og de setter gresskar foran dørene sine. Når du tar et gresskar og setter det frem, representerer du Dimmick, demonen som kontrollerer elvene, som er demonen Oshun i Santeria. Så gresskaret bringer denne demonen inn i huset ditt når du setter et gresskar foran døra di. Du skjønner, det er også deres (Santeria’s) demon som virker med gresskar, så når du setter gresskar ved døra di på Halloween som troende, så gir du djevelen adgang. Du gir den åndelige fyrsten av en demon adgang, den demonen som styrer elver. Hennes navn er Ogun Oshun, som er en type Jezebel i Yoruba-religionen. Du bringer demonen inn i hjemmet ditt. Du har gitt den adgang til hjemmet ditt, adgang til familien din, og den mest bemerkelsesverdige tingen som djevelen lærte meg var: «Jeg elsker det når de feirer Halloween, Jeg elsker det når de kler seg ut, Jeg elsker det når de feirer min helligdag, fordi da blir de flettet sammen med mørket.» Jeg bryr meg ikke om du leser Bibelen 20 ganger om dagen. Når du snur deg og feirer Halloween, eller du åpner døren din for Halloween, eller åpner ditt liv for Halloween, eller du åpner din familie for Halloween; da har djevelen tak rundt halsen på deg. Djevelen har deg fanget ved halsen. Og en av tingene djevelen har vist meg da jeg var på fiendens side; djevelen har vist meg at grunnen til at han elsker at kristne feirer Halloween, er at Bibelen sier at det fører til forbannelse over fire til fem generasjoner i familien din. Det er en av tingene djevelen vet om. Og hvis han vet at du kan feire Halloween som en troende, så vet han at neste generasjon og din familie vil feire samme tingen fordi det påfører generasjonene en forbannelse som vil skape ringvirkninger, og virker som en pisk som har festet seg og som driver deg og dine andre familiemedlemmer i samme retning videre. I tillegg til dette så elsker djevelen at kristne troende vil feire Halloween.

Troende har begynt å forberede sine Halloween fester og Halloween utstillinger nå. Det finnes kirker som gjør ting som er helt sjokkerende for meg. Det finnes kirker som går ut og feirer Halloween, de feirer «innhøstning.»Jeg mener, den eneste innhøstningen vi vet om, er angående folks sjeler til Herren. At frøene er sådd, gjennom gjerningene til noen få, jeg mener Hans innhøstning. Denne tingen at vi må feire dette nå for å erstatte Halloween, da bringer du forbannelsen inn i kirka når du feirer slik for å erstatte Halloween i kirka. Jeg mener; du kan gi ut godteri og greier til folk hele året, så hvis du vil gi ut godteri i kirka; -Hei, hvorfor ikke feire Første Påskedag med å gi ut godteri? La oss gjøre det til en feiring i kirka at Jesus har oppstått, at Jesus kom ut av graven, at vi er levende i Kristus! La oss feire DET! Hvorfor må du vente til Halloween, 31. oktober med å ha innhøstning i kirka di? -når du bringer inn en forbannelse over barna i kirka di? Fordi djevelen, ..det er som en erstatning for Halloween, når du erstatter Halloween med noe annet, når det ikke en gang står i Bibelen; -å erstatte en helligdag med en annen. 

En annen ting er at du kler ut barna dine. En av de største bedragene som djevelen leverer Kristi kropp på Halloween, er å skifte kostyme, ta på seg andre klær, male fjeset, det er ikke nøye om du kler dem ut som den lille havfruen eller det vennlige spøkelset Casper eller Teenage Mutant Ninja Turtle, uansett kostyme du tar på; Noe av det mest fantastiske er at Jesus skapte Adam og Eva til å være perfekte. Han skapte dem i hagen, alt var perfekt og da djevelen kom inn i hagen og berørte dem og overbeviste dem, forvirret han tankene deres, forandret han deres identitet. En utrolig ting er at djevelen får kristne til å ta på seg et kostyme og det lar djevelen forandre din identitet angående hvem du er i Kristus. Ved å kle på deg et kostyme åpner du seg selv for de mest demoniske angrep på Halloween noensinne.  Dette kunne du ikke forestille deg! Så du er ikke lenger i Kristus, identiteten din er forandret. Djevelen er den største identitetstyven, frarøver deg menneskeligheten. Amen. Djevelen er den største tyven og han stjeler folks identitet som menneske. De kristne som går rundt omkring, de har ingen identitet. De vet ikke hvem de er. De har ingen identitet i hva Gud har kalt dem til å være. De har ingen identitet i hvem Gud har skapt dem til å være. De har ingen identitet i hvilket formål de har. Du kan stoppe en kristen på gata og spørre hva deres formål er, hva er din skjebne. De vet hvordan de skal feire Halloween og jeg garanterer at hvis vi spør de der troende og hvis de skal være ærlig og gjennomsiktig og du spør: Har du noen gang feiret Halloween? -så kan jeg garantere deg at de svarer: Ja, det har jeg. Og hvis du spurte dem: Har du noen gang feiret Innhøstning, så har de feiret Halloween. Og det er faren for troende idag, at istedet for at vi påvirker verden, så påvirker verden oss. Og når vi tar dem med til kirka, når vi tar med verden inn i kirka, så er kirka nå blitt underholdning, kirkene er fornøyelsesparker, kirka er sirkus. Vi må underholde folk for å holde på dem, vi trenger å underholde folk for at de skal komme tilbake. Jeg trenger ikke fortelle det til noen, for jeg leverer Jesu kors og Gud gjør resten.

Hvis du går tilbake i Halloweens historie, år etter år, så skjer de mest demoniske angrep på Halloween, flest mennesker er savnet, menneskeofringer skjer, hodeskaller på kirkegårder, tomter snudd på hodet, folk graver opp bein, hodeskaller og skjelett på Halloween. Hvis du ser situasjonen med Halloween; hva med den mannen, den gutten som gjorde det angrepet på kinoen i Colorado. En demon-besatt person som feiret Halloween. Hvis du ser sitasjonen slik. De unge mennene på skolen i Conneticut feiret Halloween. Det er som å annonsere. Jeg prøver bare å gi eksempler for å få dere til å forstå hva jeg mener. Dere vet hvordan vi feirer Langfredag og viktigheten av den, hvordan vi feirer Første Påskedag. Det er viktige for troende å feire Jesu Oppstandelse – Første Påskedag- for uten oppstandelsen og uten Langfredag hadde det ikke vært noen Kristendom. Uten Halloween er det ingen djevel. Og så vet du, dagen etter Halloween: Allehelgensdag. Som er 1. November. Hvordan kan du feire dette og kalle deg velsignet, hvordan kan du feire disse tingene og si at du er i Kristus? Hvordan kan du feire dette? Det er som om jeg skulle være gift og benytter meg av en prostituert, men jeg elsker kona mi. -Å, jeg er gift og jeg elsker kone mi, men jeg har meg med en prostituert! Det der går jo ikke an. Du kan ikke få noen til å akseptere det. Så de demonske angrepene, de demonske lenkene, åpnede dører og portaler. Og de fire til fem generasjonene som er forbannet begynner å feire Halloween.. Hvis folk ser på Halloween og tror det bare er oppdiktede historier.. Hele bildet med Halloween er at du hedrer djevelen, du bøyer deg ned for djevelen. Jeg pleide å feire Halloween. De største trolldomskunstene jeg skulle gjøre, skulle gjøres på Halloween. Å drepe, stjele og ødelegge kristne troende. Ødelegge kristne troende, ødelegge alt som kom i min retning den uka. Jeg forberedte meg mange uker i forkant. Jeg forberedte meg faktisk to uker i forkant for å drepe deg den 31. Kister, bein, trylledrikker, bare nevn hva det skal være; jeg hadde det.

Halloween er en vederstyggelighet i Den Hellige Guds øyne. Så hvorfor går du da på en Halloween fest? Hvorfor vil du da ha «Innhøstning» i kirka di og kalle det «velsignet». Gud har aldri kalt deg til å ha «Innhøstning» i kirka. Gud har aldri kalt kristne til å sette gresskar og fargelagte ting ved døra, oh boy, og sette edderkopp-spinn-feller på vinduene og alle slags tusser og troll, demoniske krefter på vinduene, ved dørene dine eller rundt husene dine. Jeg mener, hvis det er tilfelle, så er dette dagen, nå er tiden der for å angre og vende om, i kveld.

  Nå er tiden her for å be Gud om tilgivelse. Nå er tiden her for å ringe «Omega-man Radio» og si: -hjelp meg, lukk disse dørene, og kutt disse repene som fienden har meg fast ved, har familien min fast ved, og de neste tre eller fire generasjonene i min familie. Halloween er gift for den troende – og for den ikke-troende. Hvis du ser i avisa i år så vises det for ikke-troende også; hvor mange folk som dør, blir drept, blir knivstukket og blir skutt og blir meldt savnet. Og de blir meldt savnet på Halloween. Folkens, hvis dere leker med ilden, kommer dere til å lukte brent, og ikke bare det, hvis du leker med ilden BLIR du brent! Hele huset ditt vil brenne og plutselig har du ingenting igjen. Fordi djevelen spiller for å få eie deg. Djevelen,  han har en mesterhjerne når det gjelder strategi. Jeg satt i djevelens sinn i 25 år. Hans sinn er fullt av strategier for hvordan han kan fange, engasjere og drepe, stjele og ødelegge for helligdager, hendelser og markeringer, og for kulturer. Jeg snakket med en ung dame i kirka mi sist søndag, og hun fortalte meg at hun var tidligere en ivrig og trofast muslim. Hun er frelst idag, takk Gud. En flott ung dame. Hun beskrev seremonien de gjør i Islam, en seremoni hvor de renser alt, og det er ved den samme demonen som i Santeria, selv om det for muslimene bare er en kultur-ting. Denne demonen setter opp feller, får i gang drap, tyveri og ødeleggelser. Det eneste formålet de har for å gjøre dette er for å få deg unna korset, unna ditt formål med livet, og din skjebne som er å kjenne Jesus Kristus.

Og jeg slutter med dette; jeg vil si til alle troende der ute som lytter: Det er på tide å gjøre det rett i ditt forhold til Gud. Ikke tull. Når Gud den Hellige i Bibelen gjør det klart, når Bibelen gjør det klart, og Jesus sier det i hans ord: vær redd for meg som kan ødelegge kropp og din sjel. Folkens, jeg dro til Helvete. Jeg vet ikke hvor lenge jeg var der. Det er slik jeg ble frelst. Jeg vet ikke hvor lenge jeg var der, en halvtime, 20 minutter… Jeg kan ikke si hvor lenge jeg var der, men det var nok til å fortelle meg at jeg måtte slutte i mine onde metoder og livsretning, og vende om fra å tilbe djevelen som jeg hadde gjort i 25 år. Jeg vendte om fordi bare et glimt på 20 minutter til en halvtime av Helvete var nok for meg å si ja til Jesus og nei til djevelen. Forestill deg å være i Helvete i all evighet. Det er folk som dør idag og som starter sin første dag i Helvete idag. Ikke la fellene og løgnene og bedraget, noe som ser stilig ut, ser godt ut, ser harmløst sende deg til et sted hvor du skal tilbringe evigheten og aldri komme tilbake fra, og til og med ikke kunne si noe, for du er adskilt fra et sted Gud har forberedt for deg, hvor du skulle få leve med Ham i en evighet. Og mitt budskap idag er; jeg vil si som Esekiel i kapittel 33: Toget kommer og du sitter på jernbanesporet og jeg sier deg: «Kom deg av jernbanesporet!!! Toget kommer!!!»

(Vekteren på bymuren alarmerer om fiendens angrep.) 

«Igjen kom Herrens Ord til meg, og det lød slik:

«Menneskesønn, tal til ditt folks barn og si til dem: Når Jeg fører sverdet over et land, og folket i landet tar en mann fra sitt område og setter ham til vekter,

når han ser sverdet komme over landet, da blåser han i basunen og advarer folket.

Men når noen hører lyden av basunen og ikke lar seg advare, så sverdet kommer og tar ham bort, da skal hans blod komme over hans eget hode.

Han hørte lyden av basunen, men lot seg ikke advare. Hans blod skal komme over ham selv. Men den som lar seg advare, skal berge sin sjel.

Men hvis vekteren ser sverdet komme og ikke blåser i basunen, da blir ikke folket advart. Når sverdet kommer og river bort en sjel iblant dem, blir han tatt bort i sin egen misgjerning. Men hans blod skal Jeg kreve av vekterens hånd.»

Vekteren på bymuren; det er det jeg snakker om idag slik at ditt blod idag ikke er på mine hender, for jeg har nå fortalt deg hva Halloween handler om. Hvis du nå vil feire det, det er opp til deg. Hvis du vil ha «innhøstning» i kirka di, så er det opp til deg. Men jeg har blåst i trompeten (advart deg) og jeg sier deg idag uansett hvem som feirer Halloween er forbannet mer enn de kan forestille seg. Jeg sier takk for meg med disse ordene: Det er på tide å angre og omvende deg til Jesus Kristus. Amen.

Takk til John for å ha delt denne advarselen. Forord er tatt fra

youtube-videoene:

«Former Satanist Warn Christians about  Celebrating Halloween» -Tidligere Satanist Advarer Kristne mot å Feire Halloween,

og

«Should Christians celebrate halloween? Take it from someone who used to talk to Satan: Halloween is a bad idea.» -Burde kristne feire Halloween? Ta råd fra noen som pleide å snakke med Satan: Halloween er en dårlig idé.

5:06 min. fra 31. okt. 2018

Hoved-intervjuet er en oversettelse av videoen under; «John Ramirez Warning About Halloween» -John Ramirez Advarsel om Halloween.

Legg igjen en kommentar